Att få asfalterat behöver inte vara komplicerat

Efter många års erfarenhet vet vi att många tror det är krångligt att begära in så väl offert, som att få jobbet utfört. Med det i åtanke, så försöker vi göra det så lätt vi kan. Fastpris, eller offertförfrågan med hjälp av bilder eller hembesök. Kontakta oss idag för att få reda på mer. 

Kontakta oss

Visst är det skönt att direkt få en uppgift på vad det skulle kosta att göra om din uppfart direkt här och nu. Med våra fasta priser så får du en direkt uppfattning om kostnadsbilden. Priset kan komma att justeras enligt ök innan påbörjat arbete pga externa faktorer. Slutoffert baserat på ovan fastpris kommer innan påbörjat arbete.

Vanliga frågor om asfaltering

Hur långt tid tar det att asfaltera en uppfart?

Hur lång tid det tar att asfaltera beror helt och hållet på om underlaget är klart och utmärkt för asfaltering, tillgänglighet, samt hur tjockt asfaltslager ytan kräver. Tjockleken beror på vilken typ av yta som ska asfalteras. Är det tex en väg med tung trafik eller är det en uppfart eller kanske en gångväg. Tyngre påfrestningar kräver tjockare lager asfalt för att vara hållbart över tid. En garageuppfart för personbil brukar man asfaltera med 40mm asfalt. Är ytan ca 40-80m2 stor och förberedd med justering, underarbete och utmärkning tar själva asfalteringsarbetet ca 4-5 timmar för ett arbetslag att genomföra.

Vad kostar det att asfaltera en uppfart?

Förutsatt att allt underarbete med justering, kapade kanter mm är klart så gäller våra fasta priser inom södra Västra Götaland. Vi hjälper även gärna till med underarbetet om ni önskar. Välkommen att höra av dig för mer info och offert

Vad behöver jag göra innan ni kommer?

Tar du in oss som helentreprenör så löser vi helheten för hela markarbetet, inte endast själva asfalten. Det kan vara förarbete som behöver göras på ytan ex trädfällning, buskar som ska röjas undan eller en häck som ska ner. Det kan vara bort transportering av gammalt material, sågning av kanter, grusjustering, klistring, och även linjemålning om det är aktuellt. Vill ni ha mur eller plattsättning så löser vi även det.

Helentreprenör innebär att vi offererar och ansvarar för hela uppdraget från start till mål.

Kontakta oss helt enkelt, så löser vi resten!

I vilka orter kan ni hjälpa till?

Vi utgår från Borås och jobbar mestadels inom södra delan av Västra Götaland såsom: Borås – Bollebygd – Härryda – Mölndal – Göteborg – Lerum – Alingsås – Vårgårda – Herrljunga – Ulricehamn – Tranemo – Svenljunga och Mark. 

Självklart hjälper vi även till utanför detta område vid behov. Kontakta oss för förslag och offert

Hur lång väntetid är det innan ni kan asfaltera hos mig?

Vanligtvis löser vi uppdragen inom ca 2 veckor, men helt beroende på säsong och väderförhållanden som kan påverka. Hör av dig för aktuell info

Vad innebär helentreprenad?

Helentreprenad innebär att vi som entreprenör tar på oss hela uppdraget, från start till mål. Då tar vi även ansvar för underleverantörer som uppdraget behöver för att färdigställas, ex grävmaskin, lastbil, deponi etc.

Med andra ord, kontakta oss så löser vi resten! 

 

Kostar det något att få en offert?

För standarduppdrag är alltid våra offerter helt kostnadsfria. 

Gäller rotavdrag vid asfaltering

För att ett markarbete ska godkännas för rotavdrag bör arbetet även innebära värme-, vatten-, el- eller avloppsförsörjning alternativt att utöka bostadsytan. Rotavdrag gäller för att göra markarbeten för exempelvis El, avlopp, vatten och värmeförsörjning, dränering av husgrund eller sprängarbete som krävs för utbyggnad eller återställande av mark

Rotavdrag godkänns dock EJ för att anlägga uppfarter, gräsmattor, plattsättning, sten, asfaltering, murar och staket