Välkommen till Asfaltskompaniet 

Asfaltskompaniet i Väst AB grundades av Magnus Persson och Marina Blomdahl 2021, med ett gemensamt mål att erbjuda mark- och asfaltstjänster med personlig service och stort engagemang. Med många års individuell erfarenhet i företagande och lång branscherfarenhet av Magnus beslutade vi att slå samman våra kunskaper  och skapa ett företag som ger vårt närområde, Borås, Ulricehamn, Tranemo, Alingsås och Göteborg med omnejd, tillgång till högkvalitativa asfalteringstjänster.

Vår Berättelse: Magnus Persson har sedan 2008 varit involverad i asfaltsläggning och har utvecklats från att vara en del av arbetslag till att bli arbetsledare och platschef för olika företag. År 2020 startade Magnus sitt eget bolag med fokus på mark- och asfaltsarbeten samt konsulttjänster. Sedan 2021 arbetar Magnus med Asfaltskompaniet i Väst AB, där vi utför allt från mindre uppdrag som garageuppfarter till större projekt och helentreprenader. Marina Blomdahl har drivit företag inom profil- och reklam sedan 2005 och brinner för att ge stort engagemang och bästa möjliga kundupplevelse till alla Asfaltskompaniets kunder

Vår Mission: Vi strävar efter att leverera högkvalitativa asfalteringstjänster med personlig service och stort engagemang. Oavsett om det gäller små eller stora projekt, är vårt mål att uppfylla våra kunders behov och skapa långvariga relationer.

 

Utbildningar

För att kunna utföra ett bra och tryggt arbete är kunskap viktigt. Genom fortsatt vidareutbildning och kurser håller vi oss uppdaterade på lagar och regler för personer som jobbar med vägarbeten och hur reglerna ska tillämpas vid olika typer av asfaltsarbeten.

Utbildningen Arbete på väg (nivå 1.1, 1.2 och 1.3) BAS P & BAS U, samt Safe Construction Training genomgicks 2021. Även andra utbildningar som Heta arbeten och ledarskapsutbildningar har tidigare slutförts.

Anlita oss för asfaltering!

Snyggt – Hållbart – Lättskött

Kontakta oss