Vi är Asfaltskompaniet

Med många års branscherfarenhet startade vi Asfaltskompaniet i Väst AB 2021. Idén föddes ur vår – Magnus Persson och Marina Blomdahls längtan att driva ett bolag tillsammans. Vi har haft företag var för sig i många år men 2021 var det dags att driva bolag ihop och jobba tillsammans.

Vår mission är att med personlig service och stort engagemang leverera asfaltering till människor, företag och föreningar i vårt närområde. Vi utgår från Borås och utför asfaltsarbeten förutom i Boråsregionen även i Ulricehamn, Tranemo, Alingsås och Göteborg med omnejd.

Sedan 2008 har Magnus arbetat med asfaltsläggning. Till en början som en del i arbetslag för att senare bli arbetsledare och platschef för olika bolag till att bygga upp nya avdelningar i olika områden i Sverige. 2020 startade Magnus eget bolag med fokus på allt inom mark och asfaltsarbeten samt som konsult. Från 2021 jobbar Magnus med Asfaltskompaniet i Väst AB där även mindre asfalteringsuppdrag som garageuppfarter utförs. men fortsätter även med större arbeten samt med möjlighet till hel-entreprenad.

Utbildningar

För att kunna utföra ett bra och tryggt arbete är kunskap viktigt. Genom fortsatt vidareutbildning och kurser håller vi oss uppdaterade på lagar och regler för personer som jobbar med vägarbeten och hur reglerna ska tillämpas vid olika typer av asfaltsarbeten.

Utbildningen Arbete på väg (nivå 1.1, 1.2 och 1.3) BAS P & BAS U, samt Safe Construction Training genomgicks 2021. Även andra utbildningar som Heta arbeten och ledarskapsutbildningar har tidigare slutförts.

Anlita oss för asfaltering!

Snyggt – Hållbart – Lättskött

Kontakta oss